Astrid Brightdoom

 

Astrid Brightdoom/Reyes

Nimi: Agatha Astrid Brightdoom/Reyes

Malli: Pullip Jeanne

Saapumispäivä: 29.6.2021

Syntymäpäivä: 29.6

Ikä: 23 vuotta

Pronouns: she/her

Seksuaalisuus: Aseksuaali

Hahmo: Ihminen - Metsästäjä

Muuta: Sioñan isosisko

Kustomointi:

Chipit: Custom stock silmät

Obitsu: 27cm SBH-S white women

Peruukki: Leeke LR-041 ChocoBrown 9-10

Muuta: Vaihdetut ripset, modatut silmät




 Luonne

Astrid on laskelmoiva ja älykäs tyttö, joka tekee elämäänsä omat sääntönsä. Jos Astridilla on suunitelma, hän myös toteuttaa sen seurauksista riippumatta. Ihmiset ovat Astridille vain harmittomia pelinappuloita, joita tyttö siirtelee mielensä mukaan. Tytön mystisyys ja vangitseva jäänsininennkatse toimii hänen viehätysvoimana ihmisiin, jolla Astrid saa haluamansa selville. Astridille tunteet on elämän pahin vihollinen, joka käy ihmisten kohtaloksi tavalla tai toisella. Voisiko häntä jo sanoa psykologiseksi manipuloijaksi?

”Olet valmis kuolemaan rakkaasi eteen, mutta  onko rakkaasi valmis kuolemaan sinun eteen? Jotta saat vastauksen, jonkun elämä päättyy, koska luotti elämänsä toisen käsiin. Säälittävä tapa poistua tästä maailmasta.”

 

Hahmo

Astrid kuuluu kapinallisiin ja toimii erakkona. Astrid ei omista maagisia voimia, mutta sen sijaan on loistava metsästäjä. Myös tytön häikäilemättömät puhetaidot saa kenen tahansa pään pyörälle. Astridin kylmäpäisyys ja määrätietoisuus on jopa pelottavan hämmästyttävää.


Kommentit

Suositut tekstit