Willow Rosewood

 

Willow Rosewood


Nimi: Willow Margot Rosewood

Malli: Pullip Nana-chan

Saapumispäivä: 29.5.2019

Syntymäpäivä: 29.5

Ikä: 16 vuotta

Pronouns: she/her

Seksuaalisuus: Lesbo

Hahmo: Totuudennäkijä

Muuta: Jenyferin tyttöystävä, Aamunkoin siskopuoli

Kustomointi:

Chipit: PA-M05 Cold Dust

Obitsu: 26cm obitsu SBH-M white women

Peruukki: Leeke LR – EveCream 9-10

Muuta: Vaihdetut ripset, modatutu silmät, magneetit päässä



 

 Luonne

Willow lempeä ja tunneälykäs neitokainen. Willow on hyvin vaatimaton neiti, joka ajattelee aina muita ennen kuin itseään. Tyttö on melko sinisilmäinen milloin hänen kiltteytensä voi käydä kalliiksi. Willow ei usko pahoihin ihmisiin, vaan heidän simimmässään olevaan pieneenkin valonpilkahdukseen hyvästä. Tyttö osaa olla kuitenkin todella fiksu ja löytää helposti arvoitusten punaisenlangan.. 


Hahmo

Willow on totuudennäkijä, jonka on perinyt edesmenneeltä isältään. Totuudennäkijöitä on neljää eri alalajia: menneen ajan näkijät, tulevaisuuden näkijät, nykyhetken näkijät ja äärettömyyden näkijät. Willow on äärettömyyden näkijä, milloin hän pystyy nähdä menneen, tulevan, nykyisen ja tapahtumattoman.

Willow on vahvistetusti viimeinen äärettömyyden näkijä ja mitä todennäköisemmin myös koko lajinsa ainoa edustaja. Tyttö on heikko käyttämään voimiaan, mutta pelkää niiden harjoittelua mahdollisten seurauksien myötä.

 Totuudennäkijät harjoittelevat taitojaan meditoimalla kaoottisen rauhallisissa paikoissa, kuten peilihuoneissa. Heidän pitää astua ulos ruumiistaan, jotta pystyvät katsomaan ajan eri vyöhykkeisiin. Vyöhykkeillä on eri ajankulku: tunti vyöhykkeessä on reaalimaailmassa muutaman sekunnin. Vyöhykkeillä liikkuminen on aina riski. Totuudennäkijä voi menettää käsityksensä todellisuuden ja vyöhykkeen välisestä maailmasta, milloin totuudennäkijä ei löydä takaisin ruumiilleen. Lopulta sielu haihtuu pois ja totuudennäkijä siirtyy ajasta äärettömään.

Totuudennäkijät ovat syntyneet aikoinaan tehdystä auringonpimennys rituaalista. Rituaali teki totuudennäkijöistä sokean, mutta sukupolvien myötä laji on saanut näkönsä osittain takaisin.

Totuudennäkijät on vainottu laji sen rajattoman vallan vuuoksi. Heillä on käytännössä kaikki valta tehdä maailmasta omannäköisensä. Toudennäkijät ovat kuitenkin lojaaleja ja viisaita olentoja joiden persoonaan ei kuulu valla himoitseminen vaan se jakaminen. Tämän myötä totuudennäkijät toimivat yleensä hallitsijoittensa oraakkeleina. 

 

Tärkeitä esineitä

Herrakarhunen:

Herrakarhunen on Willowin valkoinen pehmonalle, joka on Willowille kuin oikea ystävä. Varsinkin silloin kun tyttö eli eristyksessä muusta maailmasta.

Pikkusiskon päiväkirja:

Willow sai tietää pikkusiskostaan löytäessään hänen päiväkirjansa talon ullakolta. Erikoista tässä tekee sen, että pikkusisko näytti tuntevan Willowin, mutta Willow ei tuntenut siskoaan. Mitä Willow ei muista ja kuka tämä pikkusisko on ja missä hän nyt on?



Perhe

Willow ei ole koskaan nähnyt biologista isäänsä vaikka on elänytkin hänen kanssaan ensimmäiset neljä vuotta. Hän on jo ihan pienestä pitäen joutunut käyttämään sideharsoa silmillään, joka oli Willowin äidin, Naomin tapa saada tytön uskomaan olevansa sokea.
Willowin isä oli nuori Caesus Havengard. Caesus oli puhdas totuudennäkijä, joka teki hänestä myös sokean. Hän oli rauhallinen, fiksu ja huomaavainen isä Willowille. Caesus antoi Willowille ensimmäisenä syntymäpäivänään nallekarhun, joka kulkee Willowin mukana yhä tänäkin päivänä. Caesus menehtyi vainoojien käsiin maan jouduttua sekasortoon. 

Naomi Rosewood on Willowin äiti. Naomin taustoista ei tiedä kukaan. Kuka hän on, mistä tulee, kuuluuko hän johonkin lajiin. Hän on käytännössä elävä haamu. Naomi on viattoman ulkokuorensa alla häikäilemätön ja ankara nainen, joka on aina muita askeleen edellä. Caesuksen menedyttyä Naomi pakeni Willowin kanssa Libran syrjäisemmälle alueelle ja viehitteli maan kuninkaan itselleen. Kuninkaasta tuli pian Naomin toisen lapsen, Aamunkoin isä.








Kommentit

Suositut tekstit